Kurser i Nunofilt

Weekenden 26.27.28. maj 2017 (udsolgt)

Lav en kjole i nunofilt uden sømme i en arbejdsgang.

Kjolekurset varer 3 dage. Du kan også være på dette kursus med dit eget project, hvor du får støtte og fif. Har du prøvet sømløs beklædning før, eller har dit eget project, kan du vælge bare 2 dage.

Det er ikke et farvekursus, det kan vi ikke nå, men der har været stort ønske om at se proceduren. Derfor starte fredagen med at sætte et par gryder over med uld og silke of se farveproceduren.

Derefter beregner vi og laver  mønster til kjolen. Finder ud af hvordan den skal se ud og hvilke farver der skal arbejdes i. Det plejer fredagen at gå med , men der er også nogle der allerede er i gang med oplægningen der. Lørdag plejer at være koncentreret og søndag kan vi begynde at se resultatet og prøve og passe til.

Dagene er fra 10 - ca.16 ( eller når vi syntes)

Du skal have prøvet nunofilt før, for at kunne være med på dette kursus.

Alle hjælpemidler kan lånes.

Prisen er 500,-/ dag + materialer.

Har du lavet sømløs nunofilt med mønster før, kan du nøjes med to dage til at lave en kjole. Eller hvis du har dit eget project.

Der er kaffe, the, juice, brød, ost, agurk, tomater og mælk til fri afbenyttelse.

Frokost tager du selv med. Du er velkommen til at ringe 61261223 eller skrive anne@naturlig-beklaedning.dk hvis du har spørgsmål.

-----------------------------  #  -------------------------

lørdag den 29.April 2017

Begynderkursus i nunofilt, med alle hjælpemidler inden for rækkevidde. 6-8  deltagere. Børn ned til ca 8 år sammen med en voksen.

kl 10 - ca 16    pris 400,- kr incl. materialer 

Du lærer nunofiltteknikken og filter et sjal eller tørklæde, på ca 45 x 170 cm.  Du behøver ikke købe hjælpemidler, de kan lånes.

Der er kaffe, the, juice, brød, ost, agurk og tomater til fri afbenyttelse. Frokost har du selv med. Der er køleskab.

Søndag den 30. April 2017 

Kursus i nunofiltteknikken både begynder og erfarne. 10 – 16 pris 400,- + materialer. Du kan lave størrer sjaler, tørklæder, ponchoer

Holdstørrelse 4  ( Du er også velkommen med dit eget project )

Tilmelding og spørgsmål skriv til  anne@naturlig-beklaedning.dk .

Alle hjælpemidler kan lånes så du skal kun huske dig selv og frokost. :-)